Lichaam & Geest

Starten met bewegen

Starten met bewegen: hoe doe je dat?

Het is altijd goed om je voor te nemen meer te bewegen. Maar het begin is vaak lastig. Je hebt misschien geen tijd, zin of motivatie. Probeer er toch het beste van te maken! Met deze tips start je met bewegen.

Lees verder
Haartransplantatie kiezen

3 redenen om voor een haartransplantatie te kiezen

Ben je een haartransplantatie aan het overwegen? Groot gelijk! Er zijn tal van redenen denkbaar waarom je een haartransplantatie behandeling zou ondergaan. Als we naar de gemiddelde bezoeker van een haarkliniek kijken, zien we drie specifieke redenen naar voren komen. Deze drie redenen staan hieronder op een rijtje.

Lees verder
Beter slapen

Beter slapen doe je zo!

Beter slapen deze winter is geen overbodige luxe, want uit onderzoek blijkt dat wij Nederlanders helemaal niet zo makkelijk slapen. Tijd dus voor wat handige tips om ’s avonds beter in slaap te vallen.

Lees verder
Traplift kopen

Een traplift kopen: hoe gaat dat?

Een traplift kopen is niet iets wat even zo gedaan wordt. Er komt veel bij kijken. Maar wat dan precies? Waar moet je op letten? We geven tips waarmee een traplift kopen hopelijk een stuk makkelijker wordt!

Lees verder
Winterblues

Winterblues? Niet met deze tips!

Als de dagen korter worden kun je last krijgen van de winterblues. Je voelt je somber, geïrriteerd, futloos én je hebt een onhoudbare drang naar koolhydraten en suikers.

Lees verder
Gezond oud worden

Gezond oud worden doe je zo

Gezond oud worden krijgt tegenwoordig veel aandacht. We worden allemaal ouder maar hoe doe je dat op een prettige manier? We hebben wat tips voor je om hieraan te werken.

Lees verder