Haartransplantatie kiezen

3 redenen om voor een haartransplantatie te kiezen

Reden 1: niet meer tevreden met het huidige kapsel

Merk je vaker en vaker op dat je niet meer tevreden met je huidige kapsel bent? Ben je je eigen kapsel voortdurend aan het vergelijken met het kapsel van andere mensen? En merk je wellicht ook dat je hierdoor onzeker bent of aan het worden bent? Dit is een prima reden om een afspraak te maken bij de beste haartransplantatie kliniek.

Het feit dat je niet meer tevreden met je huidige kapsel bent, is voldoende reden om in actie te komen. Doe goed onderzoek naar alle mogelijkheden, vraag een intakegesprek aan bij een kliniek en laat je informeren over alle mogelijkheden.

Reden 2: veel haaruitval

Heb je last van veel haaruitval? De oorzaken zijn behoorlijk uiteenlopend; het kan bijvoorbeeld door ouderdom komen, maar het kan ook door stress komen. Ongeacht wat de oorzaak is, kunnen de gevolgen erg vervelend en verstrekkend zijn. Bij veel mannen, maar ook voor veel vrouwen, is dit één van de meest gehoorde redenen om voor een haartransplantatie behandeling te kiezen.

Is er ook een andere oplossing tegen haaruitval? Nee, in veel gevallen niet. Als de haaruitval bijvoorbeeld door ouderdom of een ziekte komt, kan je hier niks tegen doen. Komt de haaruitval door stress? Dan kun je uiteraard wel de vorming en aanwezigheid van stress tegengaan.

Reden 3: blijvend resultaat

Als je voor een haartransplantatie kiest, ben je van een blijvend resultaat verzekerd. Dit betekent concreet dat je nú een haartransplantatie kunt ondergaan waar je vervolgens de komende tientallen jaren profijt van hebt.

Dit is vooral te danken aan de techniek waar momenteel gebruik van wordt gemaakt. Met dank aan de FUE techniek is de behandeling erg aangenaam, terwijl het resultaat echt perfect is. Niet alleen op de korte termijn, maar juist ook op de lange termijn. Dit is dan ook dé reden waarom de beste specialisten nu een FUE haartransplantatie aanbieden.

Wat is voor jou de reden dat je een haartransplantatie overweegt? Durf hier in ieder geval open over te zijn. De tijd dat een haartransplantatie behandeling taboe was, ligt gelukkig ver achter ons.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print