Volg ons online

Over ons

Over ons

Over ons is veel te vertellen, maar het belangrijkste is dat NED7 een online community is die een positieve bijdrage wil leveren om onze maatschappij blijvend te veranderen als het gaat ouderen, zorg en welzijn. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid én samenhorigheid. NED7 is een community die alle informatie samenbrengt op één plek en die bestaande websites, blogs en organisaties (online) verbindt om bezoekers te voorzien van een zo breed en onafhankelijk mogelijk informatief en kwalitatief aanbod.

Leeftijd speelt geen rol

NED7 biedt content over zorg en ouderen, maar beperkt zich in haar doelgroep niet alleen tot hen. Niet alleen leeftijd is leidend, maar juist ook de levensfase waarin je je bevindt. Je bent uiteindelijk zo oud als je je voelt! Bovendien gaat zorg ons allemaal aan. Iedereen heeft wel een opa of oma, een buurvrouw of ouder die te maken heeft met zorg in de breedste zin van het woord. De steeds groter wordende groep ouderen is online elk jaar actiever én handiger, terwijl de informatie voorziening en mogelijkheden achterblijven. NED7 wil hierin voorzien.

Interactie en betrokkenheid

NED7 is een crossmediale community die niet alleen een positieve bijdrage wil leveren aan het structureel veranderen en verbeteren van onze samenleving. Wij hebben ook de ambitie het grootste content platform te worden over zorg en ouderen. Hierbij gaat het platform niet uit van de voor de handliggende methodes, maar wordt gebruik gemaakt van alle bestaande én nieuwe mogelijkheden om de doelgroep te benaderen en te betrekken. Dit garandeert niet alleen een snel groeiend, relevant bereik, maar ook een hoge mate van interactie en inhoudelijkheid.