Paddo en andere paddestoelen

Paddo’s: prima te gebruiken als je weet wat je doet

Ben je niet vies van een beetje experimenteren, dan kan het een leuk idee zijn om eens met paddo’s aan de slag te gaan. Met dit natuurlijke product kun je een paar uur in een heel andere wereld vertoeven, een roes beleven waar veel mensen blij van worden. Het is echter wel zaak om goed te weten wat je doet, want al groeien ze gewoon in het bos, helemaal ongevaarlijk zijn paddenstoelen niet altijd.

Zoek naar de juiste dosering

In magic mushrooms, zoals we paddenstoelen die we voor ons plezier gebruiken ook wel nomen, zit een stof die kan zorgen voor hallucinaties. Je voelt je na gebruik heel anders dan je gewend bent, beleeft een trip, en komt als het ware even los van de aarde. Het is goed om je voordat je er voor het eerst zelf mee aan de slag gaat te verdiepen in de effecten. Vraag aan mensen die je voorgingen hoe zij de trip ervaren hebben en lees ook online ervaringen van anderen. Dat is belangrijk, want zo weet je een beetje wat je te wachten staat en is de kans dat je schrikt van de effecten minder groot.

Ook is het van groot belang om de juiste hoeveelheid te gebruiken. Hoeveel voor jou een goede dosering is, hangt voor een groot deel af van je gewicht. Online zijn goede calculators te vinden die je een indicatie kunnen geven van de juiste hoeveelheid die past bij jouw lichaamsgewicht. Begin, zeker als je voor het eerst gebruikt, liever aan de voorzichtige kant, dan dat je deze overschrijdt. Vind je het effect tegenvallen, dan kun je een volgende keer altijd nog iets meer gebruiken.

Zorg voor een veilige omgeving

Omdat je in een behoorlijke roes verkeert, weet je niet meer precies wat je doet. In het slechtste geval beleef je zelfs een ‘bad trip’, en kun je angstig worden. Daarom is het goed om alleen paddo’s te gebruiken als je in een veilige omgeving bent. Een plek waar je jezelf niet kunt verwonden, en liefst waar iemand aanwezig is die clean blijft. Deze kan je een beetje in de gaten houden.

Weet waar je het koopt

Wil je aan de slag met magic mushrooms, dan is de smartshop waar je moet zijn. Deze is betrouwbaarder dan een vage kennis, en kan je veel meer vertellen over de verschillende paddenstoelen en hun werking. Hier kun je ook worden geadviseerd over het zelf kweken van paddenstoelen, wat met speciale kweeksetjes heel eenvoudig is.

Ga niet zelf het bos in

Waar je je paddenstoelen ook haalt, het bos is de minst handige plek om te gaan zoeken. Hier groeien weliswaar genoeg exemplaren, maar je moet een kenner zijn om hier de juiste uit te pikken. Er zitten ook giftige paddenstoelen tussen, en het gevaar dat je deze per ongeluk te pakken hebt wil je echt niet lopen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print