Refurbished iPhones

Refurbished iPhones, waarom niet?

De iPhone van Apple is een musthave geworden. Hoe lang gaat die musthave eigenlijk mee? De nieuwe modellen volgen elkaar snel op, blijven die oudere modellen dan wel bruikbaar? En hoe lang nog? In dit blog wordt helder wat je van een refurbished iPhone mag en kunt verwachten.

Refurbished is eigenlijk gewoon een andere naam voor gereviseerd. Opgeknapt dus, maar dan wel op een professionele manier. Alle data is er uit verwijderd en ze zijn verder helemaal schoongemaakt. Eventuele onvolkomenheden worden er na een grondige test op maar liefst 79 punten uitgehaald en gerepareerd.

iOS besturingssysteem

Vanaf iPhone 6S kunnen de refurbished iphones draaien op iOS13, het besturingssysteem. iOS13 introduceerde niet alleen een nieuwe look en nieuwe manieren om je privacy te beschermen, maar ook diverse verbeteringen in het hele systeem. Zodat je Apple nog sneller is geworden. Dat moeten die “oudjes” ook allemaal maar aan kunnen. Vanaf de 6S kan dat.

Refurbished iPhones

Na de 6S komt de iphone 7, prima als refurbished iPhone aan te schaffen. Een hoogwaardige camera en een uniek design. In september 2020 krijgt dit model nog een update van iOS13. De refurbished iphone 8 128gb is een prima koop. Het is een bijzonder snel toestel en je krijgt nog zeker twee jaar updates van iOS. Niet zo heel erg spannend, dit model, maar wel een heel goed en betrouwbaar toestel. De iPhone XR refurbished los toestel heeft een sublieme snelheid en zeer veel mogelijkheden. Met camera en accu zit je perfect. De iPhone XS is als hoogwaardig gereviseerd toestel een perfecte keuze. Het is allemaal ook een beetje koffiedik kijken wat Apple gaat doen met iOS13. Hoe lang gaat Apple daar mee door en wanneer komt iOS14? Het is een afweging. De iPhone 8 lijkt een goede keuze want je kunt in ieder geval weer twee jaar verder met iOS-updates. Maar de keuzemogelijkheden gaan verder. Je kunt namelijk ook een gereviseerde iphone kopen van latere datum. Bijvoorbeeld een Apple iPhone XS of zelfs XR. Dan betaal je wel weer wat meer, maar dan weet je zeker dat je langer van het toestel kunt genieten.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print