Samsung serie galaxy s

De Samsung serie uitgelicht

De Samsung Galaxy S11 komt eraan. Het moet een spectaculaire smartphone zijn met aanzienlijke camera-verbeteringen. De hoofdsensor krijgt een 108 megapixel. Een verbeterde telezoomlens die tot vijf keer kan inzoomen. De opvolger van de Note 10 zal in drie formaten komen; 6.2-6.4, 6.7 en 6.9 inch. De Galaxy komt in tenminste driekleur variaties te weten blauw, grijs en zwart.

Samsung heeft een reputatie hoog te houden. De S serie is ongetwijfeld de topklasse. Schitterend design met een luxe uitstraling. Goede camera’s en uitgerust met quad HD beeldschermen. Geen premium, maar wel degelijke kwaliteit biedt de A serie. Ook het prijskaartje wordt dan een stuk vriendelijker

A serie

De A lijn van Samsung biedt goede smartphones die behoren tot de middenklassers. De serie uit 2019 loopt van de A10 tot de A80. Hoe hoger het getal hoe krachtiger de smartphone. De Samsung Galaxy A51 is de opvolger van de populaire A50. Met dit toestel zijn uitstekende foto’s te maken dankzij de macrolens, voor foto’s van heel dichtbij. Met de vier camera’s maak je voor elke situatie de juiste foto. Het 6,5 inch scherm is een prettig formaat om video’s te bekijken. Voldoende reden om zo’n toestel goed te beschermen. Een galaxy a51 hoesje bestellen op gsmpunt.nl beschermt de waardevolle smartphone tegen breuk en krassen.

J serie

De J serie is een oude lijn van Samsung. Deze is vervangen door de A serie. De Samsung A10 en A20 zijn vergelijkbaar. De toestellen hebben een eenvoudig uiterlijk, maar zijn uitgerust met degelijke camera’s en een goede batterij. Deze toestellen zijn bedoeld voor bellen en internetten en het maken van een eenvoudige foto. De smartphones zijn prima voor dagelijks gebruik, maar door de minder sterke processoren en werkgeheugen zijn deze toestellen niet zo snel.

Op 11 februari wordt de Samsung Galaxy S11 gepresenteerd. Verwacht wordt dat dit gebeurt tijdens het Unpacked Event in San Francisco. Naast de S11 wordt ook de S11+ verwacht. Hoeft je niet het beste en het allernieuwste? De instapmodellen uit de A serie zijn degelijke toestellen voor een lage prijs.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print