Seksspeeltjes voor mannen

Wat mannen stiekem willen in bed

Mannen weten wat ze willen als het om seksspeeltjes gaat en het aanbod is door de jaren heen dan ook enorm gegroeid. Was er vroeger niet veel meer dan de nu nog steeds populaire buttplug, tegenwoordig is de keuze eindeloos en komen ook mannen meer dan aan hun trekken (sorry, zo bedoelde we deze woordspeling niet!).

De Tenga Egg Wavy voor eenmalig gebruik

Als je het voor mannen over seksspeeltjes hebt dan moet je denken aan masturbators, cockringen, anaaltoys, penissleeves, sekspoppen en penispompen. Met deze categorieën hebben we de meeste seksspeeltjes onderverdeeld, waarvan een aantal enorm populair zijn. In het algemeen is de masturbator populair en wel de fleshlight in het bijzonder. Je neemt ‘m gemakkelijk mee en beleeft er steeds maar weer intense orgasmes mee. Populair wat betreft de masturbator is ook het Tenga Egg Wavy, voor eenmalig gebruik. De penis van de man geniet dan een zeer intense massage.

Groter aanbod

Ook een blijvertje is zonder meer de penispomp, die je in een uitvoering met een knijpbal kunt kopen. De pomp geeft je een grotere penis en bovendien houd je langer een erectie. Ook de orgasmes worden zo veel intenser. De cockring blijft ook onverminderd populair, al is het aanbod ontzettend toegenomen de afgelopen jaren, zoals dit ook geldt voor het materiaal dat toegepast wordt. Zoals gezegd doen buttplugs het ook onverminderd goed. Niet voor niets is het aanbod gigantisch toegenomen de afgelopen jaren. Je hebt ze in diverse formaten en al dan niet met trilling. Ook de prostaat vibrator scoort hoog bij de mannen, die tegenwoordig ook precies weten wat ze lekker vinden en wat ze willen.

Verleng je penis

Met pennissleeves kan de penis verlengd worden, iets dat aangenaam is voor zowel de gever als de ontvanger. En over de ontwikkeling van sekspoppen is al heel veel gesteld. De poppen zijn in bepaalde gevallen amper van echt te onderscheiden en doen in niets meer denken aan de eerste uitvoeringen van de pop.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print