Waar seksspeeltjes de normaalste zaak van de wereld zijn

Waarom seksspeeltjes de normaalste zaak van de wereld zouden moeten zijn

In de loop der jaren is de reputatie van seksspeeltjes aanzienlijk verbeterd. De taboes rond dildo’s, een buttplug en andere soortgelijke apparaten die gericht zijn op het vergroten van persoonlijk of wederzijds genot zijn langzaam aan het verdwijnen. Mensen kiezen meer en meer om hun relatie te verbeteren door hun seksuele tevredenheid te boosten met seksspeeltjes.

Maar net als elk ander persoonlijk apparaat dat je bezit, dient een seksspeeltje om je leven gemakkelijker te maken. In feite mag geen enkel apparaat het middelpunt van je leven zijn. Het belangrijkste doel van een seksspeeltje is dan ook om je te helpen een orgasme te bereiken, en niet als vervanging voor je partner. Als je nog geen ervaring hebt met seksspeeltjes, dan is dit het moment om het eens te proberen. Hieronder de twee belangrijkste voordelen uitgelegd:

Seksspeeltjes ontnemen de druk bij vrouwen

Hoe geduldig je partner ook is, als vrouw is het niet gemakkelijk om een ​​orgasme te krijgen. Volgens onderzoek heeft 70% van de vrouwen een soort clitorale stimulatie nodig voordat ze een orgasme bereiken. Hoewel de stimulatie kan worden bereikt met het gebruik van tong en vingers, is dit misschien niet altijd een optie vanwege beperkingen in seksuele posities. Door een vibrator te gebruiken, neem je de druk om tot een orgasme te komen af. Wanneer je eenmaal je eerste orgasme hebt bereikt, is het nu gemakkelijker voor je partner om je te plezieren en je te helpen je volgende orgasmes te bereiken, allemaal dankzij je betrouwbare vibrator.

Seksspeeltjes helpen het vertrouwen van mannen te vergroten

Heb je je ooit afgevraagd hoe oneerlijk het leven is voor mannen als het om seks gaat? Meestal zijn het de mannen die altijd al het werk moeten doen om hun partner een orgasme te geven. Dit is de belangrijkste reden waarom de meeste mannen hun toevlucht nemen tot voorspel. Ze willen hun vrouwen meteen tevreden stellen, zodat ze tijd hebben om zich te vermaken in het laatste deel van de seks. Godzijdank zijn er allerlei seksspeeltjes waar vrouwen uit kunnen kiezen. Een woord van wijsheid voor alle mannen: als je een seksspeeltje gebruikt voor je partner, dan ben jij het, en niet het speeltje dat voor een orgasme heeft gezorgd. Neem alle eer, niemand zal het weten!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print