Keukenkastjes opruimen

Kopjes minimaliseren in je keukenkastjes

Ga ook gelukkiger leven en zorg voor meer balans. Stop met zo maar volzetten van je kasten met vaak ongebruikte dingen.

Alles eruit

Het was zo’n unieke open oude kast in je keuken waar je speciale spulletjes in bewaarde. Of eigenlijk een beetje in tentoonstelde. Aan jezelf. Dat interessante theeglas uit India die je van je oom had gekregen toen je veertien was. Die drie felgekleurde kopjes uit Mexico van je tante uit Amerika. Maar toen ging de collectie zich zo maar als vanzelf uitbreiden met allerlei cadeautjes in de vorm van nutteloze kopjes en mokken. Alles eruit, heb je besloten. En een hippe serie hk living kopjes erin!

Ruimte

Zo creëer je ruimte in je kasten en in je hoofd. Al die lelijke en overbodige mokken en kopjes de kast uit en naar de kringloop. Een paar hele mooie laat je staan of je zet er van die hippe living kopjes voor in de plaats. Je vriendinnen zullen jaloers zijn! Ze zijn ook te leuk. Vooral die HK Living Kyoto mokken om straks die nieuwe overheerlijke kruidenthee met elkaar te proberen.

Uitzet

Staat er ook nog servies van je uitzet in de keukenkast? Vast wel. Bijna iedereen heeft nog een paar items van het aardewerk van de trouwdag in de kast. Weg ermee! Het staat er maar te staan. En niet meer van deze tijd. Andere kopjes staan er bovenop gestapeld en je weet eigenlijk echt niet meer waar ze vandaan gekomen zijn of sterker nog, hoe ze erin gekomen zijn. Je vroeg je laatst af waarom die afwas toch steeds zo groot is? Nou, je pakt steeds weer een nieuw kopje, en jij niet alleen, je hele gezin doet dat. Er staan er toch genoeg, denken ze allemaal. En jij maar afwassen. Dat gebeurt je niet meer. Al die ongebruikte spullen eruit en je gaat iedereen heropvoeden. Als je kopje hebt gebruikt, dan graag meteen even afspoelen. Klaar. En je hebt weer een hele mooie dezelfde nieuwe unieke oude keukenkast, maar dan eentje waar alles netjes in staat mooi te zijn.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print