Duurzame inbouwspots

Duurzame inbouwspots voegen waarde toe aan je huis

LED verlichting is hot. Figuurlijk dan want deze duurzame verlichting heeft een erg hoog rendement en verliest dus weinig energie aan warmte. Vroeger werd LED verlichting gekenmerkt door kil wit licht dat ook nog eens regelmatig flikkerde. Vandaag de dag is LED verlichting heel ver doorontwikkeld en is het toepasbaar in veel verschillende ruimtes. Of je nu op zoek bent naar romantische sfeerverlichting, helder licht om hij te werken of lichtspots voor buiten, voor elke situatie is er wel een geschikte LED oplossing te vinden.

Voordelen van LED verlichting

LED verlichting heeft een zeer hoge lichtopbrengst terwijl het erg weinig energie verbruikt. Daarnaast gaan LED lampen erg lang mee. LED inbouwspots hoef je bijvoorbeeld nauwelijks te vervangen. Wel zo handig als ze helemaal weggewerkt zitten in het plafond! LED verlichting is dus een erg duurzame manier van verlichten die bijdraagt aan een beter milieu. Niet alleen het milieu heeft hier baat bij, maar je bankrekening ook! Wie overstapt op LED verlichting zal dit namelijk ongetwijfeld terugzien op de energieafrekening.

Toegevoegde waarde

Wie wil besparen op zijn energierekening doet er dus goed aan om over te stappen op LED verlichting. Dit levert je niet alleen een kostenbesparing op, het voegt ook nog eens waarde toe aan je woning! Huizenkopers letten tegenwoordig veel meer op duurzaamheid dan in het verleden. Een huis met milieuvriendelijke inbouwspots zal dus de voorkeur genieten boven een woning waarbij de gehele verlichting nog vervangen moet worden. Daarnaast creëer je met een led inbouw spot direct de moderne sfeer waar veel huizenkopers naar op zoek zijn.

Wow-effect

Wil je je woning dat echte wow-effect geven? Ook dan zit je goed met LED. LED spots kunnen namelijk gebruikt worden in vrijwel elke ruimte, zelfs in de tuin! LED verlichting kan namelijk erg goed tegen vocht, wat het erg geschikt maakt voor gebruik in vochtige- of buitenruimtes. In de woonkamer creëer je direct een bijzondere sfeer door bijvoorbeeld bijzondere kunstwerken uit te lichten met een inbouwspot. Heb je een mooie plant of boom in de tuin staan? Zet hem in de spotlights met een waterdichte grondspot! Zelfs de vijver kan met waterdichte ledstrips omgetoverd worden tot echte eyecatcher. Wat je ook bedenkt, maar LED verlichting geef je je woning in een handomdraai dat echte-wow effect!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print