Duo rolgordijn

Duo rolgordijn kan heel sfeervol zijn! (oh, dat rijmt!)

Raambedekking is een grote sfeerbepaler in huis. Maar heeft daarnaast ook de functie om genoeg licht naar binnen te laten en toch privacy te bieden. Er zijn veel variaties op dit gebied. Ga je voor ‘gewone’ gordijnen, neem je lamellen of kies je toch bijvoorbeeld juist voor rolgordijnen? Ben je op zoek naar iets anders dan anders? Denk dan eens aan duo rolgordijnen! Waarom? Omdat je er simpelweg veel meer mee kan!

Wat is een duo rolgordijn?

Een duo rolgordijn bestaat uit twee verschillende stoffen, welke je van positie kan laten veranderen. Omdat deze twee stoffen bestaan uit een licht doorlatende stof en een verduisterende stof, kan je door van positie te veranderen, meer of juist minder licht je huis in laten komen. Zo kan je het dus ideaal aanpassen aan het tijdstip van de dag, de hoeveelheid zonlicht of aan de bezigheden die om een bepaalde lichtinval vragen. Sfeerlicht is immers heel anders dan volop licht nodig hebben bij een creatieve bezigheid. Wil je in de winter genieten van elk streepje zon en in de zomer juist de zon buiten houden? Het kan allemaal heel simpel met deze gordijnen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de privacy die je hebben wilt, want je bepaalt immers zelf hoeveel raam je openlaat!

De voordelen van een duo rolgordijn?

Duo rolgordijnen zijn er in veel soorten en maten, wat zeker een voordeel is. Hierdoor is er voor iedere portemonnee en voor ieder interieur wel iets te vinden. Ga je voor goedkope duo rolgordijnen of hou je wel van een zwaardere kwaliteit? Een Duo rolgordijn op maat laten maken is ook mogelijk, waardoor het gordijn nog beter past in jouw situatie. Heb je afwijkende maten dan is dat dus geen enkel probleem. Zelfs voor hele hoge ramen kan een duo rolgordijn een uitkomst zijn. Ook qua kleuren is er van alles te koop. Kies je voor een neutrale kleur of is een opvallend rolgordijn het juist helemaal? Jij mag het zeggen! Daarnaast kan dit soort rolgordijnen prima in ieder interieur. Ga je voor strak of voor een romantische look? Door te spelen met de kleur van je raamdecoratie past het perfect bij de rest van je interieur. Een ander voordeel is het onderhoud. Een Duo rolgordijn schoonmaken is namelijk heel simpel. Geen gedoe, want je veegt het gewoon schoon met een doekje. En welk vertrek je ook aan moet kleden, een Duo rolgordijn is zo aan te passen aan iedere wens, dat het prachtig staat in simpelweg iedere kamer van het huis.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print