voordelen van een 4-seizoenen dekbed

4 voordelen van een 4-seizoenen dekbed

De zomer komt dit jaar maar langzaam op gang. Vorig jaar was het rond deze tijd gevoelsmatig al volop zomer, dit jaar blijven de temperaturen wat lager. Maar…dat kan binnen no-time veranderen. En dan is het handig om je dekbed daar direct op aan te kunnen passen. Daarom hebben we de (natuurlijk) 4 voordelen van een 4-seizoenen dekbed voor je op een rijtje gezet.

Als je op zoek bent naar een dekbed, dan heb je veel dekbedden waaruit je kunt kiezen. Een relatief nieuw soort dekbed, verkrijgbaar bij de dekbeddenspecialist Yumeko.nl, is het zogeheten 4-seizoenen dekbed. Welke pluspunten heeft een 4-seizoenen dekbed zoal?

Een voordelige keuze

Een van de grootste pluspunten van een 4-seizoenen dekbed is het feit dat dit type dekbed naar verhouding de voordeligste keuze is. Je hoeft namelijk maar één dekbed te kopen dat je het hele jaar door kunt gebruiken. Dat is altijd een voordeliger keuze dan een zomer- en winterdekbed aanschaffen. Een 4-seizoenen dekbed van Yumeko.nl bestaat uit twee losse delen die aan elkaar bevestigd of losgehaald kunnen worden. Dit gebeurt meestal door middel van knopen, drukknopen of een speciale ritssluiting. Een multifunctioneel dekbed dus, waar je het hele jaar plezier van hebt.

Grote keuze aan modellen en varianten

Qua soorten 4-seizoenen dekbedden is er bij Yumeko.nl veel keuze. Zo kun je kiezen uit diverse soorten dekbedden, zoals linnen dekbedden, donzen of wollen dekbedden. Maar ook zijn er tencel dekbedden en kinderdekbedden bij Yumeko te koop. Qua 4-seizoenen dekbed kun je kiezen uit meerdere opties. Voordelig is daarbij dat de 4-seizoenen dekbedden voordelig geprijsd zijn en je dus niet meer kosten dan nodig is.

Een enkel dekbed is vaak de verkeerde keuze

Belangrijk om je te realiseren is, als je toch van plan bent om een enkel dekbed te kopen in plaats van een 4-seizoenen dekbed, dat een enkel dekbed meestal te warm is. Vaak is een enkel dekbed namelijk dikker dan het zomergedeelte van een 4-seizoenen dekbed. En soms zelfs nog dikker dan het wintergedeelte van het dubbel dekbed voor meerdere seizoenen. Gebruik je het enkele dekbed in de zomer of in de lente en de zon schijnt flink, dan zweet je haast letterlijk je bed uit. Kies daarom voor een dekbed dat alle seizoenen comfortabel is en geniet optimaal van het genot van een lekkere nachtrust.

Snel aanpassen van een 4-seizoenen dekbed

Ten slotte nog een laatste belangrijke voordeel van een 4-seizoenen dekbed. Mocht het ineens warm worden, dan pas je jouw dekbed razendsnel aan de situatie aan. Het enige dat je hoeft te doen is bij warmer weer het winterdeel van het dekbed verwijderen en, omgekeerd, als het koud is het winterdeel van het dekbed aan het zomerdeel ritsen. Zo eenvoudig werkt het met een 4-seizoenen dekbed.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print