Airsoft outfit

Waarmee maak je indruk op het airsoft veld?

Airsoft wint niet alleen in het buitenland aan populariteit, maar ook in Nederland. Dit komt voornamelijk doordat het beoefenen van deze sport je een kick bezorgt. Logisch, want voor het beoefenen van airsoft gebruik je een wapen. Het gaat hier overigens niet om echte wapens, maar om replica’s. Wil je deze sport beoefenen? Dan moet je airsoft replica’s kopen. Allereerst is het belangrijk dat deze wapens hun werk doen. Je moet er jouw vijanden immers mee uitschakelen. Toch wil je ook indruk maken op jouw medespelers. Daarom vertellen wij jou hier waarmee je indruk maakt op het airsoft veld.

Groot wapen

Als je begint met airsoft heb je wapens nodig. Veel beginners kiezen voor één wapen, maar het is aan te raden om direct meerdere replica’s te kopen. Waarom? Omdat jij zo in staat bent om tegenstanders zowel van dichtbij als van veraf uit te schakelen. Wanneer je op zoek gaat naar airsoft guns, ontdek je al snel dat je flink wat te kiezen hebt. Wil je een wapen kopen waarmee je in druk maakt op het airsoft speelveld? Kies dan voor een groot wapen.

Wie denkt dat het aanbod grote airsoft guns beperkt is, heeft het mis. Zo kun je bijvoorbeeld een replica machinegeweer kopen. Met dit wapen kun je in korte tijd meerdere plastic balletjes afvuren op de vijand. Je kunt ook een sniper van Tokyo Marui kopen. Met dit airsoft wapen maak je ongetwijfeld ook indruk op medespelers. Bijkomend voordeel van een sniper is dat je tegenstanders er op grote afstand mee uit kunt schakelen.

Vind je dat je nog niet voldoende indruk maakt met deze airsoft guns? Dan is een airsoft granaatwerper misschien iets voor jou. Met dit wapen vuur je cartridges af, die gevuld zijn met plastic balletjes en gas. Zodra de cartridge ontploft, schieten de balletjes in allerlei richtingen. Hierdoor kun je iedereen in de buurt binnen een mum van tijd elimineren.

Upgrade jouw airsoft wapens

Het nadeel van grote airsoft wapens is dat de prijs ervan behoorlijk op kan lopen. Als beginnende airsoft speler wil je mogelijk niet te veel geld neertellen voor airsoft guns. Gelukkig betekent dit niet dat je geen indruk kun maken op jouw medespelers. Bevallen de wapens jou en heb je inmiddels wat meer geld te besteden? Dan kun je jouw airsoft guns namelijk upgraden. Zo kun je bijvoorbeeld verschillende accessoires voor het wapen kopen. Denk hierbij aan een groter magazijn. Hierdoor hoef jij jouw airsoft replica minder vaak bij te vullen, zodat je het spel nog beter kunt spelen. Je kunt ook een scope aanschaffen. Door jouw sniper met zo’n onderdeel te upgraden, wordt het nog makkelijker om tegenstanders over een grote afstand te raken.

Uitstraling is niet alles

Je weet nu waarmee je indruk kunt maken op een airsoft veld. Besef je wel dat het bij deze sport niet alleen maar draait om de uitstraling van een airsoft gun. Nee, want er zijn belangrijkere zaken. De kwaliteit van de replica is hier een goed voorbeeld van. Je wilt immers niet dat je jouw geweldige airsoft gun binnen de kortste keren moet vervangen. Daarnaast is het belangrijk dat je het wapen makkelijk en snel kunt gebruiken. Zodra je een vijand ziet, wil je deze immers direct onder vuur kunnen nemen. Als het wapen dienst weigert, word je zelf mogelijk uitgeschakeld. Indruk maken is leuk, maar uiteindelijk heb je meer aan een kwalitatief dan een mooi airsoft wapen.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print