Automatten

Upgrade je auto met nieuwe automatten

Wanneer je een auto koopt dan weet je vooraf dat het een investering is voor een paar jaar. Je auto vervang je nu eenmaal niet elke maand. Toch blijft het jammer als je een jaar later naar je auto kijkt en je ziet dat deze niet meer het mooie en luxe heeft dat hij in het begin uitstraalde. Het nieuwe is ervan af. Elke dag opnieuw zie je dezelfde auto. Je bent eraan gewend. Het voelt niet meer bijzonder.

Geef je auto een cadeautje

Juist omdat je auto jaren mee moet gaan is het belangrijk er ook goed voor te zorgen. Natuurlijk zorg je dat er voldoende benzine of gas in zit. Af en toe door de wasstraat, dat doe je ook nog wel als het nodig is. Maar heb je weleens goed naar de automatten gekeken? Dag in dag uit hebben ze de viezigheid van je schoenen te verduren. Het maakt ze niet alleen ontzettend vies, maar zorgt ook voor flinke slijtage. Tijd om daar iets aan te doen.

Ga voor een nieuwe look

Door de automatten te vervangen met nieuwe matten geef je jouw auto weer een hele nieuwe uitstraling. Met een kleine aanpassing waan jij je weer helemaal in een nieuwe auto. Bovendien kunnen nieuwe matten je weer beter beschermen tegen al het vocht en vuil dat je schoenen mee de auto in nemen. Zijn je automatten te ver versleten of heb je deze helemaal niet, dan kan het vocht en vuil permanente beschadiging toebrengen aan jouw auto.

Makkelijk schoon te maken

Nog een voordeel van goede automatten is dat je ze eenvoudig schoon kunt maken. Je hoeft jezelf niet in allerlei bochten te wringen om bij de moeilijke hoeken te komen. Ook heb je geen zorgen of de stofzuigersnoer wel ver genoeg zal komen. Het handige van automatten is dat je ze eenvoudig uit de auto kunt halen om ze daarbuiten schoon te maken. Het grove vuil klop je er eenvoudig af, waarna je ze kunt stofzuigen of uitkloppen. Eenmaal weer schoon leg je ze net zo eenvoudig weer terug op hun plek.

Naaldvilt of velours

Als het gaat om kwaliteit is er geen goed of fout wanneer je kiest tussen naadvilt of velours automatten. Beide varianten zijn van excellente kwaliteit en zijn beschikbaar met de perfecte pasvorm. Waar het verschil dan wel in zit? De uitstraling die het geeft aan je auto. Kies dus vooral wat jij het mooiste vindt.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print