Tuinbank in de achtertuin

Heerlijk relaxen op je tuinbank!

Het is zomer! Eindelijk kun je wel zeggen, want het leek er even op dat we dit jaar nooit meer in de tuin konden zitten. Maar gelukkig, het zonnescherm mag uit en de tuinbank kan weer worden neergezet. Tijd om te relaxen in de tuin!

Om echt te kunnen genieten in de achtertuin is het van belang dat de tuin van alle gemakken is voorzien. Lekker zittende tuinbanken horen daar bij en zijn essentieel om in de tuin te kunnen ontspannen met jouw gezin, familie of vrienden. Maar welke tuinbanken zijn het meest geschikt voor jou?

Exotische loungebank voor in de tuin

Populair is momenteel een loungebank in de tuin met een exotische uitstraling. Dit type loungebank haalt op subtiele manier de tropen naar de achtertuin. Gewild is bijvoorbeeld de Long Beach tuinbank. Dit merk tuinbank is voorzien van erg comfortabele kussens en heeft een hoge en sterke rugleuning. Het frame van de bank is van staal en doorvlochten met touw. Als je deze bank aanschaft, weet je zeker dat jouw tuin er relaxed en stijlvol uit komt te zien!

Kies voor koninklijke luxe

Van hoogwaardig gemaakt aluminium en met koninklijke allure is de VidaXL tuinbank. Deze tijdloze tuinbank heeft een enorme luxueuze en strakke uitstraling, maar is tegelijk tijdloos meubilair waar je over twintig jaar nog de show mee steelt. Het materiaal van deze prettig zittende bank, waar je uiteraard siervolle kussens op kunt leggen (maar dat hoeft niet), is roestbestendig en goed bestand tegen uiteenlopende weersituaties.

Houten tuinbank als all-time klassieker

Een tuinbank van hout zie je nog steeds veel in Nederlandse tuinen. En dat is logisch, want een houten tuinbank is een all-time klassieker, een evergreen onder de tuinbanken. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei modellen, maten en soorten, overschilderbaar en zitten superrelaxed.

De multifunctionele tuinbank

Geliefd is vandaag de dag ook de multifunctionele tuinbank. Dit soort bankjes is voorzien van meerdere zitplekken en heeft een uitklapbaar tafeltje in het midden. Praktisch dus en ideaal om schaaltjes met eten, een glas lekkere witte wijn of het boek wat je aan het lezen bent even op te leggen. Vooral samen met je partner is dit bankje knus en gezellig en een echte sfeermaker!

Canadees design

In Canada zijn houten tete-a-tete banken voor in de tuin erg populair. Niet alleen zitten deze banken superieur, ook bieden ze een houten tafelblad in het midden waar je jouw lekkere cocktail op kunt neerzetten.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email
Print