menu

Doe de veilig wonen test

Jong of oud, je wilt allemaal veilig in je eigen huis kunnen wonen. Maar hoe weet je of je goed bent voorbereid? Wat doe je als de kaasboer aan de deur zegt dat hij de kaas wel even voor je in de koelkast legt? Laat je hem binnen? Weet je welke vluchtroute je moet nemen bij brand? 

Veilig wonen test van CCV

Het Centrum voor Criminaliteitspreventie heeft samen met Unie KBO en het Verbond van Verzekeraars een veilig wonen test gemaakt, zodat je zelf kunt kijken wat jij kunt doen om jouw omgeving een veilige omgeving te maken. Maar het is niet alleen een test. Er is ook een handige online cursus gemaakt waarmee je direct meer situaties kunt ontdekken en waarmee je kunt werken aan oplossingen.

Doe de digitale cursus hier: Digitale training CCV

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.