menu

Witte was weer wit

Oh jakkes, ken je dat? Haal je die witte was uit de wasmachine, is het grauw geworden! Ik kon mij daar in het verleden altijd heel erg druk over maken. Totdat ik erachter kwam hoe je witte was weer wit krijgt!

Witte was weer wit wassen

Kleine disclaimer is wel direct op z’n plaats, want natuurlijk zijn er altijd kledingstukken die echt niet meer wit worden. En dat kan verschillende oorzaken hebben, zoals ouderdom of al te vaak wassen en strijken. Maar ja, mijn ervaring is dat het in heel veel gevallen wel gewoon werkt. Dus hop, aan de slag met de witte was!

Je hebt nodig?

  • 1 teiltje warm water
  • 1 eetlepel Biotex
  • 1 Steradent tablet

Hoe pak je het aan?

Van de Biotex doe je 1 eetlepel in het teiltje met warm water. Doe nu de Steradent tablet erbij. Laat het volledig oplossen en roer goed door. Leg de witte was die je wilt behandelen in het teiltje en laat een paar uur goed weken. Vervolgens wassen in de wasmachine volgens de voorschriften en klaar ben je!

Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen én vragen, dus laat hieronder een bericht achter. Hopelijk kan ik helpen!

Handtekening Marja met lipstift

Bestellen

Marja Middeldorp’s boek ‘De Grote Super Sopgids’ staat vol handige tips en weetjes voor het moderne huishouden van nu.

Koop bij bol.com

Marja Middeldorp Super Sopgids omslagfoto

Reageren

Auteur

Marja Middeldorp

Marja Middeldorp

Huishoudcoach en televisie personality Marja Middeldorp is bekend van het RTL4 programma 'Hoe Schoon Is Jouw Huis?', dat zij 6 seizoenen succesvol presenteerde samen met haar moeder Liny. Zij schreef diverse boeken, presenteerde verschillende televisieprogramma's, een column in de TrosKompas én zij helpt bedrijven met het motiveren van hun personeel om de werkvloer schoon en netjes te houden.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten