menu

Nieuw in verpleeghuis

Het leven in een verpleeghuis

Het leven in een verpleeghuis is anders dan mensen denken. Daarom werkte Margriet Hommes graag mee aan de opname van deze mini-docu.

Lees verder 

24 uur op een gesloten afdeling voor mensen met dementie

Hoe is het om 24 uur mee te lopen op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Is de verpleeghuiszorg echt zo slecht als wordt gezegd?

Lees verder 

Innovaties in de zorg

Innovaties in de zorg, het is allemaal heel eng en anders. Maar bij verpleeghuis Oudshoorn heeft het heel veel opgeleverd.

Lees verder 

Inspectie voor de Gezondheidszorg tevreden met IJsselheem

Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft laten weten dat geen toezicht meer nodig is bij zorgorganisatie IJsselheem.

Lees verder 

IJsselheem overweegt stappen

Zorgorganisatie IJsselheem staat op de lijst van de inspectie maar is het daar helemaal niet mee eens en overweegt zelfs stappen!

Lees verder 

Minder regels, betere zorg?

Krijg je betere zorg in Nederland door streng te controleren op allerlei regels of moet het roer om en zijn minder regels het antwoord?

Lees verder 

Careyn onder een vergrootglas

Bij zorgorganisatie Careyn is met grote verbazing gereageerd op de 'zwartelijst' van de IGZ die afgelopen week werd gepubliceerd.

Lees verder 

Een huisgenoot van 93 jaar

Bij Humanitas Deventer hebben de bewoners een huisgenoot erbij. Maar wel een huisgenoot van in de twintig en het werkt perfect!

Lees verder 

Code oranje in de zorg!

Wat betreft branchevereniging ActiZ is het door alle bezuinigingen in de zorg inmiddels Code Oranje en staan duizenden banen op de tocht.

Lees verder 

Koffie drinken wordt weer leuk!

De Carista in de zorg maakt koffie drinken weer leuk! Douwe Egberts is daarom een speciaal project gestart met koffie vrijwilligers in de zorg.

Lees verder 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

AdvertentieGerelateerde berichten