menu

Vaatwasser schoonmaken met azijn

Vaatwasser schoonmaken is het onderwerp van menig vraag die ik krijg toegestuurd. De machine ruikt muffig en ik heb geen idee of het binnen in de vaatwasser wel echt schoon is.

Nou, ik kan je zeggen dat dat vaak niet het geval is. Daarom heb ik vandaag een handige tip waarmee de vaatwasser schoonmaken een fluitje van een cent wordt. En, je weet zeker dat de vaat die eruit komt ook echt schoon is!

Hygiënisch vaatwasser schoonmaken

Opgelet dames én heren! Want ja, jullie heren mogen ook wat vaker zorgen dat de vaatwasser mooi schoon is. Ik draai de vaatwasser eens per maand leeg op de hoogste temperatuur. Om te zorgen dat de vaatwasser ook echt hygiënisch schoon wordt gooi ik er een volle hand keukenzout bij én een halve fles natuurazijn. De goedkoopste is prima! Nu laat je de machine gewoon leeg draaien en klaar is Kees. Of in dit geval Marja.

Gooi al die middeltjes maar weg

Dus, als je wil dat de vaatwasser schoonmaken ook echt een succes wordt, dan is dit de oplossing! En vergeet al die dure middeltjes, pilletjes, of vloeibare geurballetjes. Deze heb je niet meer nodig. Vooral die geurballetjes niet, want die maskeren de muffe geur die uit je vaatwasser komt. Zo weet je nooit of het schoongemaakt moet worden.

Handtekening Marja met lipstift

leestip

Meer handige tips van Marja

Reageren

Auteur

Marja Middeldorp

Marja Middeldorp

Huishoudcoach en televisie personality Marja Middeldorp is bekend van het RTL4 programma 'Hoe Schoon Is Jouw Huis?', dat zij 6 seizoenen succesvol presenteerde samen met haar moeder Liny. Zij schreef diverse boeken, presenteerde verschillende televisieprogramma's, een column in de TrosKompas én zij helpt bedrijven met het motiveren van hun personeel om de werkvloer schoon en netjes te houden.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten