menu

Rode wijnvlekken verwijderen

Rode wijnvlekken, hoe kom je er vanaf?! Het is altijd een punt van discussie. Moet je een rode wijnvlek bestrijden met witte wijn? Of moet je zout gebruiken? Schoonmaakdiva Marja Middeldorp heeft dé oplossing! En het is weer zó eenvoudig 🙂

Volle melk tegen rode wijnvlekken

Precies, je leest het goed. Ik krijg altijd vragen over hoe je het beste rode wijnvlekken kunt verwijderen. Nou, volle melk dus! Geen zout, geen witte wijn of andere zogenaamde wondermiddeltjes. Gewoon een pak volle melk. Vul een kom met de melk en leg daar het tafellaken of kledingstuk in waar de rode wijnvlekken inzitten. Een nachtje laten staan en goed laten weken. En de volgende dag was je het laken of kledingstuk gewoon in de wasmachine volgens de voorschriften. Zo eenvoudig kan het zijn!

Extra geld voor huishoudelijke hulp

Even iets heel anders, want heb je al gehoord van de Huishoudelijke Hulp Toelage? Voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn en die hulp in huis nodig hebben omdat ze het zelf niet meer kunnen doen is er nu extra financiële hulp. Check dus snel bij jouw gemeente of je hier recht op hebt. Dit kan zomaar heel veel geld schelen!

Huishoudelijke Hulp Toelage artikelbanner

Ik hoop dat je weer wat aan mijn tips hebt gehad! En heb je ook tips óf vragen, laat dan een berichtje achter hieronder.

Handtekening Marja met lipstift

Marja's Super Sopgids artikelbanner boek

Reageren

Auteur

Marja Middeldorp

Marja Middeldorp

Huishoudcoach en televisie personality Marja Middeldorp is bekend van het RTL4 programma 'Hoe Schoon Is Jouw Huis?', dat zij 6 seizoenen succesvol presenteerde samen met haar moeder Liny. Zij schreef diverse boeken, presenteerde verschillende televisieprogramma's, een column in de TrosKompas én zij helpt bedrijven met het motiveren van hun personeel om de werkvloer schoon en netjes te houden.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten