menu

Op je sokken het huis afstoffen

Wat is de makkelijkste manier om je huis af te stoffen? Nou, het antwoord is heel simpel: op je sokken! Inderdaad, met een oud paar sokken het huis afstoffen en daarna gooi je ze of weg, of stop je ze in de wasmachine.

Het huis afstoffen doe je zo

Het is zonde om oude sokken weg te gooien, want ze zijn hartstikke goed her te gebruiken. Goed voor het milieu, maar zeker ook goed voor je portemonnee! En je zit nooit zonder stofdoek. Gewoon dus een paar oude (schone!) sokken aantrekken en met je handen lekker alles afstoffen. Het handige is dat je ook nooit iets omgooit omdat je het makkelijk vast kunt houden en je kunt overal bij. Halverwege kun je de andere kant gebruiken die nog schoon is én je kunt de sokken ook binnenste buiten keren. Zo heb je continue een schone stofdoek. Ben je klaar dan gooi ze in de was, of je gooit ze weg. Er zijn altijd wel een paar oude sokken te vinden in huis!

Ik hoop dat je weer wat aan mijn tips hebt gehad! En heb je ook tips óf vragen, laat dan een berichtje achter hieronder.

Handtekening Marja met lipstift

Marja's Super Sopgids artikelbanner boek

Reageren

Auteur

Marja Middeldorp

Marja Middeldorp

Huishoudcoach en televisie personality Marja Middeldorp is bekend van het RTL4 programma 'Hoe Schoon Is Jouw Huis?', dat zij 6 seizoenen succesvol presenteerde samen met haar moeder Liny. Zij schreef diverse boeken, presenteerde verschillende televisieprogramma's, een column in de TrosKompas én zij helpt bedrijven met het motiveren van hun personeel om de werkvloer schoon en netjes te houden.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten