menu

Wensen vervullen met de paardentram

Wensen vervullen, het is een van de dingen die Stichting Gouden Dagen met hart en ziel doet. Want wat is er mooier dan een lach op het gezicht van gelukkige ouderen?

Onlangs organiseerde Gouden Dagen Heemskerk een dagje uit met de paardentram. De wens was afkomstig van mevrouw Pekel. Ze woont in woonzorgcentrum Westerheem van Viva! Zorggroep. Samen met haar medebewoners trokken ze erop uit om er een onvergetelijke dag van te maken.

Wensen vervullen

Gouden Dagen is een goed doel voor ouderen. Kwaliteit van leven staat hoog in het vaandel. En samen met tal van vrijwilligers zetten ze zich in om ouderen in heel Nederland gewoon een beetje aandacht te geven. Heel eenvoudig, want aandacht is meestal het belangrijkste dat een mens nodig heeft. Je gezien en gehoord voelen, dat is onbetaalbaar. En Gouden Dagen doet dat met diverse leuke initiatieven zoals Gouden Koffie, Gouden Natuur, Gouden Cultuur én Gouden Wensen.

Gouden wensen

Gouden Wensen is een heel bijzonder initiatief en loopt al enige tijd. Via de speciale wensboom op locatie, kunnen mensen te kennen geven wat hun wens is. Uit alle wensen wordt een uitgekozen waarmee het team van Gouden Dagen aan de slag gaat. En de wensen zijn vaak heel divers. Of dit nu een dagje strand is, een helikoptervlucht of op pad met een paardentram. Het moet een onvergetelijke dag worden, waarbij de ouderen in het zonnetje worden gezet.

Heb je ook een wens of ken je iemand wiens wens je in vervulling wil laten gaan? Je kunt je via onderstaande link aanmelden bij Gouden Dagen. En wie weet ben je binnenkort een van de gelukkigen!

Lees meer over Stichting Gouden Dagen

Reageren

Auteur

Gouden Dagen

Gouden Dagen

Gouden Dagen is hét goede doel voor ouderen in heel Nederland. Zij maakt zich hard voor de kwaliteit van leven van ouderen en doet dit doormiddel van pure en onvoorwaardelijke aandacht.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten