menu

Nieuw in uitjes

Figureren in een tv-serie over Hendrik Groen

De boeken over Hendrik Groen worden verfilmd en Omroep MAX zoekt nog figuranten. Geef je snel op voor deze unieke opnames.

Lees verder 

Zussen maken trip down memory lane

Deze zussen maken een bijzondere trip down memory lane, met Sara en een prachtige oldtimer. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten!

Lees verder 

Kerstconcert voor eenzame ouderen

Er zijn tal van eenzame ouderen die niemand hebben om Kerst mee te vieren. Amstelring organiseert daarom ieder jaar een Kerstconcert.

Lees verder 

Avondje uit naar het theater

Een avondje uit naar het theater. Blogger Alice Bunt ging onlangs naar de première van het nieuwe stuk KLUCHT, van BonteHond.

Lees verder 

Terug in de tijd met een oldtimer

Sara Bruinsma neemt mensen terug in de tijd langs bijzondere plekken uit hun leven. En dit doet ze op een wel heel bijzondere wijze.

Lees verder 

Delfts blauwe vazen bekijken in het Loo

De hele zomer zijn deze Delfts blauwe vazen te bewonderen in Paleis Het Loo en het verhaal achter de vazen is wel heel bijzonder.

Lees verder 

Op pad door het Rotterdam van vroeger

Onlangs organiseerde stichting DoSocial een echte rally door het Rotterdam van vroeger, met maar liefst 200 ouderen op de achterbank.

Lees verder 

Met een rolstoel de sauna in

Hoe rolstoelvriendelijk is de sauna in Nederland? De uitkomst van onderzoek hiernaar, door Wellnesscentrum Nederland, is alles behalve verkoelend!

Lees verder 

4 tips met 65-plus voordeel

Zin om een dagje op pad te gaan, dan kan het flink schelen als je gebruikt maakt van het 65-plus voordeel bij pretparken, treinreizen, bioscopen of musea.

Lees verder 

Kerstconcert voor ouderen

Het kerstconcert voor ouderen wordt jaarlijks door zorgorganisatie Amstelring georganiseerd in het Concertgebouw. En ook dit jaar was het een succes.

Lees verder 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

AdvertentieGerelateerde berichten