menu

Stagiaire op leeftijd

Dat de oudere generatie het goed doet bewijst de nieuwe film ‘The Intern’ met Academy Award winnaars Robert de Niro en Anne Hathaway. Deze nieuwe film komt pas in september van dit jaar in de bioscoop, maar wij kregen alvast een voorproefje met de nieuwe trailer van de film.

The Intern | Officiële trailer 1 | Ondertiteld | 24 september ...

Robert de Niro wordt de stagiair van Anne Hathaway in #TheIntern! Bekijk nu de trailer. 24 september in de bioscoop.

Posted by Warner Bros. Pictures NL on donderdag 18 juni 2015

Robert de Niro is een stagiaire op leeftijd

Ben Whittaker, gespeeld door Robert de Niro, is een 70 jarige weduwnaar die al met pensioen is. Hij grijpt zijn kans om weer mee te doen in de maatschappij als er middels een speciaal programma gezocht wordt naar een stagiaire op leeftijd. Jules Ostin, gespeeld door Anne Hathaway is een jonge online ondernemer die haar eigen imperium heeft opgebouwd met de verkoop van kleding online. Zij krijgt de stagiaire toegewezen als haar chauffeur, wat voor beide partijen even wennen is.

En ondanks dat hun werelden mijlen ver uit elkaar liggen,  komen ze er al snel achter dat ze veel van elkaar kunnen leren.

meer informatie over ‘The Intern’:

Titel: The Intern
Regie: Nancy Meyers
Hoofdrollen: Robert de Niro en Anne Hathaway

Release datum: 24 september 2015
Warner Brothers Pictures Nederland

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten