menu

Schrijfwedstrijd voor de liefde

Al zestig jaar getrouwd of innig bevriend? Een levenslange liefde voor modeltreinen of ieder jaar op iets of iemand anders verliefd? De liefde kent vele vormen, vele soorten en maten. Maar het leuke is dat je er nu ook nog een prijs mee kunt winnen.

Liefde lijkt soms onzinnig, belachelijk of onmogelijk, maar liefde is bovenal wat het is. Wat doet het met ons? Wat betekent liefde in onze levens? En kent die liefde grenzen, laat die zich sturen door plaats en tijd?

Schrijf een betoog voor de liefde!

Waarom zou iedereen van iets of iemand moeten houden? En wat maakt liefde levenslang? Beschrijf het in een column, een kort verhaal, monoloog, scène of gedicht van maximaal 500 woorden en stuur deze voor 10 maart in naar het Groot Letterfestival.

Groot Letterfestival artikelbanner

Val in de prijzen

Een jury beoordeelt alle inzendingen anoniem. De beste tien teksten worden samengebracht in een kleine uitgave, de top-3 wint een podiumplek op het Groot Letterfestival op 10 april in Eindhoven, naast gasten als Jules Deelder, Anne Vegter en Griet Op de Beeck!

De winnaar ontvangt bovendien een boekenpakket en zijn of haar tekst wordt gepubliceerd in het Eindhovens Dagblad.

In bijzonder gezelschap

De prijsuitreiking vindt plaats op het Groot Letterfestival, zondag 10 april 2016, bij zorgorganisatie Vitalis Peppelrode in Eindhoven. Je bent in gezelschap van bekende namen. Ook DIS is aanwezig op het Groot letter Festival. Oude meesters en jonge honden hebben een gedicht geschreven op basis van het gedicht DIS van Jean Pierre Rawie.

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten