menu

Het dagboek van Hendrik Groen

Als je nu het nieuwe boek van de sensationele literaire nieuwkomer Hendrik Groen reserveert in de boekhandel steun je automatisch ouderen in verpleeg- en verzorgingshuizen. Een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen is er niet toch?!

Heb je ook zo genoten van ‘Pogingen iets van het leven te maken’ het geheime dagboek van Hendrik Groen? Zijn nieuwe boek ‘Zolang er leven is’ ligt vanaf 27 januari in je lokale boekhandel. Als je het boek nu alvast reserveert, ligt er eind januari een exemplaar voor je klaar. Daarmee steun je ook nog eens Ouderenstichting De Tijdmachine. Meulenhoff doneert namelijk €1,- per gereserveerd boek! Met deze donaties kan De Tijdmachine nog meer (muzikale) activiteiten organiseren voor ouderen.

Het nieuwe boek van Hendrik Groen reserveren

Hoe kun je reserveren? In je lokale boekhandel vind je een grote poster waar je je naam op kan schrijven. Bij sommige boekhandels is het mogelijk om online te reserveren. Heb je gereserveerd? Maak dan een selfie bij de poster of website en plaats hem op de Facebookpagina van Hendrik Groen of op je eigen twitterpagina #gereserveerdehendrik? Zo weet straks iedereen waar ze Hendrik kunnen reserveren!

Belangrijk is wel dat je het boek echt bij de lokale boekhandel reserveert en niet online bestelt bij de grootste online boekhandel die begint met een B. Dan krijgt Stichting De Tijdmachine namelijk niet de donatie van € 1,- die ze zo hard nodig hebben voor hun projecten. Help dus dit goede doel bereiken!

Reageren

Auteur

Tim Trooster

Tim Trooster

Tim Trooster is 30 jaar en ontwikkelt aanpakken voor vraagsturing. De werkwijze is altijd feestelijk en uitdagend en heeft bijzondere aandacht voor mensen die (soms) moeite hebben om mee te doen. In 2013 heeft Tim 'De Tijdmachine' ontwikkeld. In De Tijdmachine gaan ouderen terug naar de jaren ’60 om er daar achter te komen wat ze nu nog willen en kunnen doen. Geen enkele reis maar een retourtje dus. De aanpak is inmiddels uitgegroeid tot Stichting De Tijdmachine met meerdere projecten zoals De Tijdmachine Noord-Holland en Gouwe Ouwe.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten