menu

Het boek ZomerZuster

In het boek ZomerZuster schrijft Trudy Hommel over wat werken in de verpleging met haar doet. Wat voor zorgverlener ben jij eigenlijk vraagt zij zich af? En wat doet zorgen voor iemand die ziek is met je? Wie heeft wie het hardst nodig? De patiënt jou als verpleger, of is het misschien juist wel andersom?

Overhandiging aan Martin van Rijn

Vorige week overhandigde zij samen met ActiZ voorzitter Guus van Montfort het boek aan staatssecretaris Martin van Rijn van VWS. Het boek gaat over een verpleegkundige die werkt in de terminale thuiszorg. Trudy stelt zich kwetsbaar op. Zij wil de lezer wakker schudden, raken en met humor kijken naar alles waar zij mee te maken krijgt in de zorg.

Zorg voor ouderen

“Trudy Hommel brengt met haar verhalen uit de dagelijkse praktijk passie en trots terug in het vak van verpleger. En dat is precies waar ik met mijn plan ‘Waardigheid en Trots, liefdevolle zorg voor onze ouderen’ naar streef.” aldus Staatssecretaris Martin van Rijn. “Contact maken, luisteren naar mensen en door hun ogen kijken, dragen enorm bij aan de kwaliteit van zorg en daarmee van leven. Ik hoop dat haar verhalen anderen inspireren.”

Bestellen

Het boek ZomerZuster van Trudy Hommel geeft een kijkje in de belevingswereld van iemand die in de verpleging werkt.

Bestel het hier via NED7 »»»

ZomerZuster boekomslag met schaduw

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten