menu

Figureren in een tv-serie over Hendrik Groen

Heb je altijd al willen figureren in een televisieserie? Nu is je kans! Het ‘Geheime Dagboek van Hendrik Groen’ wordt namelijk een serie bij Omroep MAX. Voor de opnames in april, mei en juni worden nog mensen gezocht die mee willen spelen. Dus dit is je kans!

We kennen inmiddels allemaal de hilarische en mateloos populaire boeken van Hendrik Groen. De oude heer van 83 ¼ jaar oud, die in zijn geheime dagboek vertelt over alles wat hij meemaakt in het verzorgingshuis waar hij woont. Een boek was de laatste jaren niet zo populair. Ideaal dus voor een 12-delige serie van Omroep Max die zowel oud als jong zal aanspreken.

Kees Hulst als Hendrik Groen

De hoofdrol is al bekend. Niemand minder dan Kees Hulst zal in de huid kruipen van Hendrik Groen. Kees Hulst is bekend van series als Flodder en Baantjer. Maar hij heeft ook tal van films gemaakt. Helemaal aan het begin van zijn carrière had hij direct een rol te pakken in de film ‘De Aanslag’, naar het beroemde boek van Harry Mulisch. Maar recentelijk speelde hij ook in de ‘Gooische Vrouwen’ film en is hij dit jaar te bewonderen in ‘Moordvrouw’. Kees zal in zijn rol als Hendrik Groen worden bijgestaan door Olga Zuiderhoek als zijn liefde Eefje. André van Duin heeft getekend voor de rol van Hendriks beste vriend Evert!

Figureren in een tv-serie, gewoon doen!

Een bijzonder ensemble dus, voor een bijzondere verfilming. En jij kunt onderdeel uitmaken van de cast! Producent BlazHoffski zoekt nog tal van figuranten. Bijvoorbeeld medebewoners van het bejaardenhuis maar ook gezinnen en medewerkers die voorbij komen in de serie. Alle leeftijden zijn welkom. De opnamen vinden voornamelijk plaats in Duivendrecht en Overveen. Lijkt het je wat en ben je in april, mei of juni beschikbaar? Geef je dan op! Stuur de producent een bericht met je foto, woonplaats en contactinformatie zodat ze je kunnen bereiken.

Gerelateerde berichten

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten