menu

5 tips voor een dagje uit met korting

Een dagje uit met korting. De zomer is bijna voorbij, maar er is nog heel veel te doen voordat de dagen weer korter worden. Een dagje naar de beurs, een museum of een mooi concert. En die korting, dat is toch wel heel fijn als het even kan, want waarom zou je teveel betalen? We hebben 5 tips voor een dagje uit met korting voor je op een rijtje gezet.

1. 50PlusBeurs in Utrecht

Al ruim 25 jaar is de 50PlusBeurs een begrip in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is dé beurs om naartoe te gaan als je een actieve 50-plusser bent én als je alles wilt weten over gezond ouder worden. Er zijn meer dan 600 stands, optredens van Karin Bloemen én ben je lid van de ANWB – en dat is bijna iedereen! – dan krijg je een ledenkorting, plus een mooi cadeau op vertoon van je entreebewijs!

De 50PlusBeurs is van 19 tot en met 23 september in de Jaarbeurs in Utrecht

2. CODA museum in Apeldoorn

Voor wie het CODA museum in Apeldoorn nog niet kent, dit is een bezoekje waard! Zeker nu met de CODA Paper Art 2017 expositie. Kunstwerken gemaakt van papier. Groot, klein en ongekend creatief. Paper Art 2017 is een expositie waarin allerlei kunstenaars van over de hele wereld laten zien hoe veelzijdig dit materiaal is om mee te werken.

De Paper Art 2017 expositie is tot en met 29 oktober 2017 te zien in het CODA museum in Apeldoorn en op vertoon van je ANWB lidmaatschap krijg je maar liefst 50% korting.

3. Carmina Burana van Carl Orff

Het is nog even wachten maar je kunt nu al kaarten bestellen voor de bijzondere uitvoering van de Carmina Burana van componist Carl Orff. Op verschillende plekken in Nederland kun je in november dit prachtige concert bezoeken. En ben je ANWB lid – je raadt het al – dan krijg je 20 euro korting.

De Carmina Burana met dirigent Raymond Janssen kun je nu online boeken.

4. T-splitsing met Tineke Schouten

We kennen haar allemaal van haar typetjes, maar Tineke Schouten heeft meer in haar mars. In haar nieuwe theatershow T-splitsing draait alles om de keuzes die we maken in ons leven. Ze kijkt in haar show terug op eigen keuzes en dat doet ze uiteraard met veel humor. En natuurlijk komen er ook enkele bekende typetjes langs.

Kaarten voor de show T-splitsing zijn online te bestellen. Tineke Schouten speelt de komende maanden door heel Nederland.

5. Botanische tuinen in Utrecht

Al eens in Utrecht op bezoek gegaan bij de Botanische tuinen? Dit moet je echt een keer doen zolang het nog mooi weer is. In Fort Hoofddijk zijn de tuinen van de Universiteit Utrecht gesitueerd. Deze tuinen zijn bedoeld voor wetenschappelijk onderzoek, maar ook voor het publiek. En het is gegarandeerd genieten.

Je kunt online kaarten bestellen of naar de tuinen gaan en ter plekke toegangskaarten kopen.

Meer weten over een dagje uit met korting?

Op zoek naar meer leuke ideeën voor een dagje uit met korting? Bezoek dan de website van de ANWB en bestel hier ook direct je toegangskaarten.

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten