menu

Oud is goud in de modewereld!

In de modewereld geldt tegenwoordig: ‘Oud is Goud’! Grijze fotomodellen doen het goed bij de verschillende grote modehuizen. En er is een nieuwe naam die zich mag voegen bij het rijtje grijze fotomodellen die al de covers sieren van de vele glossy’s. Zangeres, actrice en nu ook model Cher wordt het nieuwe gezicht van ontwerper Marc Jacobs. 

De zilveren revolutie zet door!

Marc Jacobs zelf is heel blij met de eerste kiekjes, waarvan tot nu toe nog maar één is gepubliceerd. Op Instagram riep de mode ontwerper: “Dit is nog maar het begin…binnenkort meer!!!”. En zo te zien mag het eerste resultaat er zijn! Wie zegt dat grijs niet verkoopt?!

Lang leve de zilveren revolutie!

Reageren

Auteur

Dirkje van Bennekom

Dirkje van Bennekom

Dirkje van Bennekom is wetenschapsjournaliste met specialisatie seksualiteit & relaties. Ze schrijft voor diverse digitale en papieren magazines en blogt dagelijks op relatie.blog en seks.blog.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.