menu

Ben jij een testgamer?

Hou je van een spelletje en vind je het leuk om jouw mening te geven over zaken? Misschien is dit dan dé kans om beiden te combineren. Wij mogen namelijk jou, als bezoeker van NED7.nl, uitnodigen om je in te schrijven als testgamer voor een gloednieuwe online game. En als je je inschrijft maak je ook nog kans op een prijs!

Zorgen voor morgen

Hoe ziet jouw toekomst eruit? Heb je daar al eens over nagedacht? Ook als je een stuk ouder bent en misschien niet meer zo vitaal. Wat zijn dan je wensen en klopt het beeld dat je hebt van jouw toekomst? De online game ‘Mijnlaterezorg’ laat je zien wat er allemaal voor nodig is om keuzes te maken als je later zorg nodig hebt. Wat zijn je wensen, behoeftes en keuzes voor later én past dat wel in het beschikbare financiële plaatje?

Jouw mening als testgamer

De makers van de game zijn benieuwd naar jouw mening over en ervaringen met de online game. Met jouw feedback is het mogelijk om de game te verbeteren. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je inschrijven en een spelletje spelen. Meer niet! Iedereen is welkom als testgamer, dus mannen, vrouwen, kinderen, opa’s, oma’s, noem het maar op.

Speel en win!

Iedereen die zich ook daadwerkelijk inschrijft maakt kans op een prijs. En die prijs is leuk! De makers geven een aantal inspirerende boeken weg én je maakt kans op een rol in het succesvolle online Vitaal Journaal, gepresenteerd door Sabine Uitslag (bekend van o.a. The Voice of Holland 2014 en haar band Spinrock). Dus wil jij lekker onderuit gezakt genieten van een goed boek of in actie komen samen met presentator en rockster Sabine Uitslag?

Schrijf je dan in! Je ontvangt zo snel mogelijk bericht van de makers met een uitleg.

Schrijf je in en win!

Testgamer
Bezig met versturen
Testgamers

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten