Volg ons online

Vitaal Journaal

Welkom bij het Vitaal Journaal

Op wie ben jij eigenlijk trots? Deze maand besteden wij in het Vitaal Journaal aandacht aan de medewerkers in de zorg én de kwaliteit van zorg. De Nederlandse zorg staat te boek als één van de besten in de wereld. Maar als je kijkt naar het nieuws dan lijkt het vaak anders. Erik van der Neut is medewerker bij zorgorganisatie Omring en hij vertelt hoe hij de zorg ervaart ten opzichte van 20 jaar geleden, toen hij begon in de zorg.

In deze aflevering van het Vitaal Journaal gaat het over trots zijn op de medewerkers in de zorg én trots zijn op de zorg die wij in ons land hebben.

In het Vitaal Journaal van deze maand vragen wij ons af: "Op wie ben jij eigenlijk trots?"Deel het met ons!

Posted by NED7 on donderdag 11 juni 2015

Straatvraag:
“Op wie ben jij trots?”

Maar deze maand vroegen wij aan mensen op straat op wie zij eigenlijk trots zijn? Dit waren de reacties. En heb jij ook iemand op wie je trots bent? Deel het met ons en iedereen hier!

Ook heel trots op iemand? Laat het ze merken en tag hem of haar onder dit bericht!

Posted by NED7 on woensdag 13 mei 2015

Interview met
Erik van der Neut

Erik van der Neut is medewerker bij Zorgorganisatie Omring. Wij spraken met hem over alle veranderingen in de zorg en hoe hij deze ervaart ten opzichte van 20 jaar geleden toen hij begon.

Volgens Erik van der Neut, verpleegkundige bij zorgorganisatie Omring, is de zorg van nu een stuk beter dan de zorg 20 jaar geleden. En daar is hij heel trots op. Hij legt uit waarom…

Posted by NED7 on maandag 11 mei 2015