menu

VLOG: Mantelzorger moet ook ontspannen

Mantie Bee is mantelzorger voor haar moeder met dementie. Vorige keer hebben we al kennis kunnen maken met haar toen zij zich in haar eerste vlog voorstelde. Deze keer brengt Mantie haar moeder naar een respijthuis waar haar moeder een kleine mini vakantie heeft.

En terwijl de moeder gaat logeren krijgt Mantie zelf de kans ook eens tot rust te komen. Iedere mantelzorger moet ook ontspannen; dat is essentieel om de hulp vol te kunnen houden.

Bekijk meer vlogs van Mantie Bee

Reageren

Auteur

Barbara en Marjolijn

Barbara en Marjolijn

Marjolijn en Barbara zijn de initiatiefnemers van Mantelzorgelijk.nl, het grootste online platform voor en door mantelzorgers.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.