menu

Ouderen met hun eigen realitysoap

Deze dansliefhebbers van 60 jaar en ouder in Amsterdam hebben sinds kort hun eigen realitysoap online over moderne dans, senior zijn in de grote stad en hun voorbereidingen voor het theater optreden binnenkort.

Filmmaker Sjoerd Derine maakte in opdracht van Stichting Dance Connects deze bijzondere reallife serie waarin een groepje ouderen wordt gevolgd die nog volop in het leven staan. In het begin van de serie zijn de deelnemers nog enigszins huiverig over alle aandacht die ze krijgen van de filmmaker, maar gaandeweg verandert dit en krijgen wij als kijker een goed beeld van een groep actieve ouderen die nog lang niet denken aan een rustiger leven.

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.