menu

Op bezoek bij Google

Voor de 97-jarige Olive Horell uit Californië was er nog maar één wens die ze graag in vervulling zag gaan en dat was op bezoek gaan bij Google.

Zelf groeide ze op zonder elektriciteit, water kwam nog uit een put en de buren waren zo ver weg dat je paard en wagen nodig had om er langs te gaan. Olive wilde dolgraag ingenieur worden toen ze jong was, maar haar vader zag dat niet zitten. Toch bleef ze haar interesse in wetenschap en technologie houden.

Op bezoek in de toekomst

Nu woont Olive in een verzorgingshuis, maar dat weerhield haar niet om Google een brief te sturen. En Google was direct enthousiast. Van opgehaald worden met een zelfrijdende auto, tot erachter komen hoe de wereld eruit ziet via Virtual Reality. Olive had op haar 97ste een dag die ze nooit meer zal vergeten!

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.