menu

Onweer en bliksem onderweg naar Spanje

Onweer en bliksem zorgen voor angstige momenten tijdens de fietstocht van Lisette van Marwijk. Onderweg naar Spanje ziet zij geen andere uitweg dan schuilen in de WC’s van de camping!

video

Onweer en bliksem is niet het enige

Lisette van Marwijk fietst voor het goede doel naar Santiago de Compostello in Spanje. Zij is nu al enkele weken onderweg en komt steeds dichterbij haar einddoel. Maar haar tocht gaat niet zonder slag of stoot. Onweer en bliksem is één ding, een ontsteking aan haar enkel is een ander probleem waar zij mee te kampen krijgt. Gaat zij het redden?

Beweegtuin voor ouderen met dementie

Zonder onze hulp komt de beweegtuin, waar zij geld voor ophaalt, er in ieder geval niet. Daarom hebben wij al onze steun gegeven. Doe jij ook mee? De beweegtuin is speciaal voor ouderen met dementie en mensen met de ziekte van Huntington. Echt een goed doel dus!

steun Lisette!

Topaz crowdfundactie artikelbanner

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.