menu

Mijn moeder heeft dementie

Mantie Bee is een jonge vrouw die wij op Youtube vonden en die hét voorbeeld is van hoe mantelzorg er in ons land er uitziet. Haar moeder heeft dementie, ondanks dat ze ook nog heel jong is en Mantie zorgt al ruim 5 jaar voor haar. Zij is sinds vorig jaar begonnen met vloggen en wij delen graag haar vlogs hier op NED7, want Mantie verdient enorm veel respect. Dit inkijkje in het leven van een mantelzorger is absoluut het bekijken waard!

meer informatie

Reageren

Auteur

Barbara en Marjolijn

Barbara en Marjolijn

Marjolijn en Barbara zijn de initiatiefnemers van Mantelzorgelijk.nl, het grootste online platform voor en door mantelzorgers.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.