menu

Mannenmode tijdens de jaarwisseling

Weet jij al wat je vanavond aantrekt tijdens de jaarwisseling? Met de Kerstdagen achter de rug en 2016 in zicht, is deze video van 100 jaar mannenmode tijdens Oud & Nieuw een prachtige illustratie van wat er door de jaren heen gedragen werd. Van de ‘white tie’ in 1915 tot de opgestroopte Miami Vice mouwen en losse das in de jaren ’90.

Wat trek jij aan vanavond?

Reageren

Auteur

Dirkje van Bennekom

Dirkje van Bennekom

Dirkje van Bennekom is wetenschapsjournaliste met specialisatie seksualiteit & relaties. Ze schrijft voor diverse digitale en papieren magazines en blogt dagelijks op relatie.blog en seks.blog.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.