menu

Lisette is haar fietstocht gestart

Speciaal voor het goede doel fietst Lisette van Marwijk naar Santiago de Compostella. En hier op NED7 volgen wij haar tocht op de voet.

Vanaf de fietst stuurt Lisette, wanneer het haar lukt, video updates met haar vorderingen. En inmiddels is zij gestart aan haar 3.000 kilometer lange tocht. Haar eerste stop is in België, na een nacht slapen in haar tentje, die de regenproef alvast met glans heeft doorstaan!

video

Fietstocht voor het goede doel

Lisette van Marwijk maakt een fietstocht voor het goede doel: een beweegtuin voor zorgorganisatie Topaz in Leiden. Op de locatie Overduin zijn ze gespecialiseerd in de zorg voor mensen met onder anderen dementie en een beweegtuin kan deze mensen heel erg helpen. € 10.000,- probeert Lisette bij elkaar te fietsen en ze heeft al 17% van dat budget binnen. Help je ook mee om dit fantastische initiatief te realiseren?

doneer

Topaz crowdfundactie artikelbanner

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.