menu

Het hoofd koel houden!

Hier op NED7 gaan wij iedere maand de straat op om de mening van mensen te polsen. En omdat het nu volop zomer is en, ondanks hier en daar een (fikse) regenbui, de temperatuur heerlijk warm is, vragen wij ons deze keer af: “Het hoofd koel houden, hoe doe jij dat deze zomer?”

Het hoofd koel houden doe je zo!

En als je nog handige tips nodig hebt om het hoofd écht koel te houden deze zomer, dan heeft onze eigen schoonmaakdiva Marja Middeldorp nog wel wat praktische weetjes die daarbij kunnen helpen. Wist je bijvoorbeeld dat het eten van een ijsje of het drinken van ijskoude drankjes juist helemaal niet helpen om af te koelen?

Meer tips van Marja!

Lees hier Marja’s tips om deze zomer heel makkelijk en snel lekker koel te blijven.

Bekijk Marja’s tip hier »»»

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.