menu

Gehandicapt in Frankrijk

Onze fietsheldin Lisette van Marwijk is inmiddels aangekomen in Frankrijk. En vanuit deze plek stuurt zij een update van haar reis. Het is zomer en heel erg warm. Maar de lokale bevolking van het dorpje waar Lisette is neergestreken is zwaar onder de indruk van haar missie. Zo onder de indruk zelfs dat ze een bijzondere overnachting krijgt aangeboden, met complimenten van de burgemeester!

video

Fietsen voor een goed doel

Lisette van Marwijk maakt een fietstocht voor het goede doel: een beweegtuin voor zorgorganisatie Topaz in Leiden. Op de locatie Overduin zijn ze gespecialiseerd in de zorg voor mensen met onder anderen dementie en een beweegtuin kan deze mensen heel erg helpen. € 10.000,- probeert Lisette bij elkaar te fietsen en ze heeft al 21% van dat budget binnen. Help je ook mee om dit fantastische initiatief te realiseren?

doneer

Topaz crowdfundactie artikelbanner

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.