menu

Doe een wens meneer Kriek

Van de nieuwe webserie ‘Pimp Up My Granny’ hebben we dit keer wel een heel bijzondere aflevering. De heer Kriek woont in De Lauwershof in Alkmaar en heeft dementie. In De Lauwershof staat een doe een wens boom waar bewoners of familie van bewoners een wens in kunnen ophangen. En de wens van de heer Kriek is om nog één keer terug te gaan naar de plek waar hij zijn leven lang heeft gewerkt: de Broekerveiling in Alkmaar.

Doe een wens bij het Gouden Dagen Fonds

Een wens hoeft niet groot te zijn om voor iemand veel te betekenen. En voor de heer Kriek is teruggaan naar de Broekerveiling een lang gekoesterde wens die nu eindelijk, met behulp van het Gouden Dagen Fonds en het team van Pimp Up My Granny, uitkomt. Maar lukt het om de heer Kriek nog een keer in actie te zien tijdens de veiling?

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.