menu

De partners van NED7

Gouden Dagen

Gouden Dagen

Gouden Dagen is een goed doel voor ouderen in heel Nederland. Het aantal ouderen in ons land neemt toe en steeds meer ouderen blijven langer zelfstandig thuis wonen. Zelfredzaamheid wordt minder, terwijl de zorg en mogelijkheden ook beperkter worden. Om ervoor te zorgen dat ouderen niet vereenzamen zorgt Gouden Dagen, samen met zorgorganisaties, voor zinvolle aandacht. Want aan aandacht is vaak een groot tekort. 


Amice Advocaten

Amice Advocaten

Amice Advocaten is een middelgroot advocatenkantoor in Utrecht. De advocaten van Amice weten alles van bestuursrecht, bouwrecht, vastgoedrecht én ondernemingsrecht.


ActiZ

ActiZ

ActiZ is een ondernemende branchevereniging die haar leden faciliteert om een gezonde onderneming te kunnen exploiteren die hoogwaardige zorg en ondersteuning biedt.


Aedes Actiz Kenniscentrum Wonen en Zorg

Aedes Actiz Kenniscentrum Wonen en Zorg

Het Aedes Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg (KCWZ) is hét informatiepunt voor professionals op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Het Kenniscentrum is onderdeel van Aedes, vereniging van woningcorporaties en ActiZ, organisatie van zorgondernemers. De kennispartners van het Kenniscentrum zijn GGZ Nederland, RIBW Alliantie en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland.


Alleszelf.nl

Alleszelf.nl

Op de website Alleszelf.nl is alle informatie die ouderen nodig hebben, om zaken zelf te regelen, te vinden in een makkelijk te gebruiken overzicht.


DoSocial

DoSocial

Stichting DoSocial is een netwerk van mensen en bedrijven die gezamenlijk sociale projecten in de (ouderen)zorg willen realiseren. Niet alleen door middel van geld, maar ook met behulp van manuren, kennis en middelen.


FrieslandCampina

FrieslandCampina

FrieslandCampina is één van de grootste zuivelondernemingen in de wereld. Royal FrieslandCampina heeft een omzet van ruim 11,3 miljard euro en voorziet mensen in 32 landen van de beste kwaliteit zuivelproducten en goede voedingsstoffen. Naast consumentenproducten zoals zuivelproducten, kaas en desserts, levert zij ook producten aan veel professionele afnemers, zoals zorginstellingen, bakkers, horeca en andere sectoren.


AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten