menu

De partners van NED7

ActiZ

ActiZ

ActiZ is een ondernemende branchevereniging die haar leden faciliteert om een gezonde onderneming te kunnen exploiteren die hoogwaardige zorg en ondersteuning biedt.


Aedes Actiz Kenniscentrum Wonen en Zorg

Aedes Actiz Kenniscentrum Wonen en Zorg

Het Aedes Actiz Kenniscentrum Wonen-Zorg (KCWZ) is hét informatiepunt voor professionals op het terrein van wonen, welzijn en zorg. Het Kenniscentrum is onderdeel van Aedes, vereniging van woningcorporaties en ActiZ, organisatie van zorgondernemers. De kennispartners van het Kenniscentrum zijn GGZ Nederland, RIBW Alliantie en Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland.


Alleszelf.nl

Alleszelf.nl

Op de website Alleszelf.nl is alle informatie die ouderen nodig hebben, om zaken zelf te regelen, te vinden in een makkelijk te gebruiken overzicht.


DoSocial

DoSocial

Stichting DoSocial is een netwerk van mensen en bedrijven die gezamenlijk sociale projecten in de (ouderen)zorg willen realiseren. Niet alleen door middel van geld, maar ook met behulp van manuren, kennis en middelen.


FrieslandCampina

FrieslandCampina

FrieslandCampina is één van de grootste zuivelondernemingen in de wereld. Royal FrieslandCampina heeft een omzet van ruim 11,3 miljard euro en voorziet mensen in 32 landen van de beste kwaliteit zuivelproducten en goede voedingsstoffen. Naast consumentenproducten zoals zuivelproducten, kaas en desserts, levert zij ook producten aan veel professionele afnemers, zoals zorginstellingen, bakkers, horeca en andere sectoren.


GGD GHOR Nederland

GGD GHOR Nederland

GGD GHOR Nederland is de koepelorganisatie van de in totaal 25 GGD en GHOR kantoren in heel Nederland.


GetOud

GetOud

Stichting GetOud is een stichting die zich inzet voor een positievere beeldvorming rondom ouderen en ouderdom. Dit wordt gedaan met behulp van creatieve en ludieke projecten die de stichting zelf bedenkt en financiert.


IVN instituut voor natuureducatie en duurzaamheid

IVN instituut voor natuureducatie en duurzaamheid

IVN is het instituut voor natuureducatie en duurzaamheid. Dit is een landelijke organisatie die mensen op lokaal niveau dichter bij natuur wil brengen. In de tuin, op het balkon, in de buurt en in heel Nederland. Met verschillende projecten laat IVN jong en oud ervaren hoe leuk, leerzaam, gezond én belangrijk natuur kan zijn.


KiesvoorjeZorg

KiesvoorjeZorg

KiesvoorjeZorg is een online vergelijkingsplatform met handige informatie over zorgorganisaties en locaties in heel Nederland.


Leyden Academy

Leyden Academy

Leyden Academy on Vitality and Ageing is een onafhankelijk kennisinstituut op het gebied van veroudering en vitaliteit. Leyden Academy wil de kwaliteit van leven van ouderen helpen verbeteren via onderzoek, onderwijs en diverse innovatieve projecten.


AdvertentieGerelateerde berichten