menu

Straks achter de geraniums

De zorg van ouderen is revolutionair aan het veranderen. Met een verdubbeling van het aantal 80 plussers, een veel mondigere groep ouderen én met minder geld van de overheid, is dat niet zo vreemd. ActiZ, de brancheorganisatie in de zorg, heeft al wel ideeën over hoe de zorg straks zal zijn. Maar wij zijn benieuwd naar jouw ideeën over de toekomst. Ga jij straks achter de geraniums zitten of juist niet? Hoe zie jij de toekomst voor jezelf?

Er is veel aan het veranderen. Maar wij zijn benieuwd hoe jij de toekomst ziet voor jezelf?

Posted by NED7 on woensdag 24 juni 2015

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieKen je deze al?24 Uur Op Een Gesloten Afdeling
Hoe ziet het leven eruit op een gesloten afdeling voor mensen met dementie? Actrice Marit van Bohemen ging 24 uur op bezoek bij Zorggroep Groningen om het te ervaren.Soapsterren in de ouderenzorg
Deze bekende soapsterren spelen mee in een wel heel bijzondere soap. Speciaal gemaakt voor het opleiden van nieuwe medewerkers in de zorg.Interview met jazz pianist Rob Agerbeek
Jazz pianist Rob Agerbeek is één van 's werelds beste jazz muzikanten. Hij is bijna 80 jaar maar denkt er niet over om te stoppen met spelen.