menu

Nieuw in thuiszorg

Thuis revalideren wordt makkelijker

Thuis revalideren is helemaal niet vanzelfsprekend. Maar daar komt verandering in met de samenwerking tussen Omring en De Zorgcirkel.

Lees verder 

Kies je eigen wijkverpleging in Brabant

In Brabant kun je nu veel beter je eigen wijkverpleging kiezen met behulp van de Keuzehulp Wijkverpleging van 8 zorgorganisaties.

Lees verder 

Verpleging thuis via HospitalAtHome

Ziekenhuizen worden overspoeld met verzwakte ouderen. Verpleging thuis is daarom al met succes is getest in Groningen.

Lees verder 

Geen plasmoment maar zorgmoment

Jolanda werkt bij Careyn en beschrijft haar werk met cliënten die zij thuis bezoekt. Haar zorgmoment is alles behalve doorsnee.

Lees verder 

Ouderenzorg problemen moeten stoppen

Ouderenzorg problemen zijn volgens Joost Nauta vooral te wijten aan ons systeem waarbij zorgverzekeraars te veel invloed hebben.

Lees verder 

Deze thuiszorgmedewerkers regelen het zelf

Deze 12 thuiszorgmedewerkers in Apeldoorn hebben het heft in eigen hand genomen en hebben dure manager en directeuren niet meer nodig.

Lees verder 

Autisme bij ouderen

Autisme bij ouderen komt voor, maar hoe ga je daarmee om als verzorgende? Carla Bartels is thuiscoach en spreekt uit eigen ervaring.

Lees verder 

Orkanisatie van de zorg

Wim is manager verpleging bij ZuidZorg. In zijn gastblog hier op NED7 vertelt hij over zijn ervaringen met alle veranderingen in de zorg.

Lees verder 

Een buitenlandse hulp in huis

Is het echt wel zo voordelig om een buitenlandse hulp in huis te nemen voor de dagelijkse zorgtaken? We hebben alles voor je op een rijtje gezet.

Lees verder 

Samen slapen kan niet meer

Als je al zo lang samen bent wil je ook het liefste samen slapen als je oud bent. Ans Boelens van ZuidZorg vertelt over haar ervaringen.

Lees verder 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

AdvertentieGerelateerde berichten