menu

Nieuw in palliatieve zorg

Komt u mijn man dood maken?

Komt u mijn man dood maken? Die bijtende vraag krijgt verpleegkundige Tirza als zij op bezoek komt bij mevrouw Roelofsen.

Lees verder 

Zelf bepalen wanneer je sterft

Zelf bepalen wanneer je leven eindigt? Verpleegster Astrid gaat de laatste keer op bezoek bij een cliënt die haar besluit heeft genomen.

Lees verder 

Hij een mens, ik een mens

Deanne Huigen is wijkverpleegkundige en vraagt zich af in haar gastblog of zij als verzorger een mens mag aanraken bij verdriet.

Lees verder 

10 redenen om over de dood te praten

Over de dood praten kan zo z'n voordelen hebben. 10 voordelen om precies te zijn en wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet.

Lees verder 

Verdriet

Maakt verdriet hebben en meeleven met familie bij de zorg van hun naasten, je als verpleegkundige onprofessioneel? Ans Boelens van ZuidZorg vindt van niet.

Lees verder 

Er is leven na de dood

Er is leven na de dood! Online althans, want wat gebeurt er met je informatie op social media? Een paar tips om je 'social afterlife' goed te regelen.

Lees verder 

Zelfeuthanasie, mag dat?

Je bent klaar met je leven. Je kijkt niet meer uit maar juist op tegen iedere nieuwe dag. Mag je dan je leven beëindigen door zelfeuthanasie of is dat onmogelijk?

Lees verder 

Online herinneringen delen na de dood

Alles gebeurt tegenwoordig online. En online herinneringen delen over iemand die is overleden, kan nu ook via Memori.

Lees verder 

Samen dood?

Samen leven en samen dood kunnen gaan. Na een lang leven samen zijn er echtparen die ook samen willen sterven. Wat vind jij hiervan?

Lees verder 

Blijf op de hoogte

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

AdvertentieGerelateerde berichten