menu

De beste zorg van 2016

Wie geeft volgens jou de beste zorg van 2016? Met al dat negatieve nieuws over de ouderenzorg in Nederland zouden we bijna vergeten dat er juist ook heel veel goede verpleeg- en verzorgingshuizen in Nederland zijn die ook weleens een pluim verdienen.

En ZorgkaartNederland zorgt ook dit jaar weer dat deze organisaties die pluim krijgen. De vergelijkingssite van de NPCF is, met ruim een miljoen bezoekers per maand, heel populair bij het publiek. Dé plek dus om mensen te vragen hun waardering voor een organisatie ook echt met iedereen te delen. Op basis van jouw beoordeling wordt voor alweer het vijfde jaar op rij bepaald wie het beste verpleeg- of verzorgingshuis is, het beste ziekenhuis, de beste kliniek en zelfs de beste zorgverlener.

Stem mee op de beste zorg

13 december van dit jaar vindt de prijsuitreiking plaats. Belangrijk dus dat we voor die tijd onze beoordeling op ZorgkaartNederland achterlaten. Tot 16 oktober hebben we de kans onze beoordeling te geven. En dat kan heel snel. Klik hieronder op de link naar de actiepagina binnen ZorgkaartNederland. Lees de voorwaarden goed door zodat je precies weet wat je moet doen en laat je beoordeling achter. Bij ZorgkaartNederland worden alle beoordelingen, zoals altijd, zorgvuldig gescreend. Je kunt dus niet meerdere beoordelingen achterlaten of op je eigen organisatie stemmen.

partner content

De Patiëntvriendelijkheidsprijs 2016

Bij ZorgkaartNederland vieren we graag wat goed gaat in de zorg. Wil jij ook bepalen wie volgens jou kans moet maken op de titel het Beste Verpleeg- of Verzorgingshuis van 2016? Klik dan hieronder en laat je waardering achter.

En wil je naast de verkiezing gewoon eens rondkijken op de website en zoeken naar de beste zorg bij jou in de buurt? Klik dan sowieso door naar ZorgkaartNederland en lees wat anderen vinden van een zorgorganisatie.

Reageren

Auteur

NED7 Redactie

NED7 Redactie

NED7 is een (online) content community die een positieve bijdrage wil leveren om de maatschappij blijvend te veranderen als het gaat over zorg en ouderen. Een community met informatieve, relevante, realistische, positieve én bruikbare content over de zorg, gezond en vitaal ouder worden, zelfredzaamheid en saamhorigheid.

AdvertentieGerelateerde berichten