menu

Werken in de thuiszorg is niet alleen maar billen wassen

Werken in de thuiszorg, het is in de praktijk heel anders dan mensen denken. De meesten van ons denken direct aan billen wassen. Maar werken in de thuiszorg is echt veel meer dan dat! Vlogger Niek Roozen ging voor Stichting Heel Holland Zorgt op pad om een ochtend mee te lopen met een medewerker op locatie.

Werken in de thuiszorg

De zorg heeft de afgelopen jaren veel te verduren gehad, maar die tijden zijn voorbij. Er is namelijk werk aan de winkel. Om precies te zijn werk in de zorg. Als je erover nadenkt is het namelijk heel logisch. We worden ouder met elkaar, we blijven langer zelfstandig thuis wonen én we hebben steeds meer zorg nodig. Logisch dus dat er de komende jaren veel meer handen aan het bed worden gezocht. Niet alleen in verpleeghuizen in Nederland, maar juist ook in de thuiszorg. Een goede investering in je toekomst dus als je overweegt om in de zorg te gaan werken. De zorg, en vooral de thuiszorg, is volop in beweging.

Meer weten?

Op zoek naar een baan in de zorg? Bezoek de website Youchooz.nl om te zien welke opleidingen en banen in de zorg beschikbaar zijn.

Reageren

Auteur

Heel Holland Zorgt

Heel Holland Zorgt

Stichting Heel Holland Zorgt is een maatschappelijke netwerkorganisatie die mensen wil informeren, inspireren maar vooral ook wil aanzetten tot actie. De stichting kijkt naar ontwikkelingen zoals langer zelfstandig thuis wonen, zelfredzaamheid, verlaging van zorgkosten, participatie, e-health en informele zorg.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten