Nieuws

Week van Zorg en Welzijn komt er weer aan

De Week van Zorg en Welzijn komt er weer aan in maart. Tijd voor veel zorgorganisaties in Nederland om hun deuren te openen. Vitalis in Eindhoven is daar een van.

Week van Zorg en Welzijn

[hm_content_toc]

De week van zorg en welzijn komt er weer aan. Een week waarin we kennis kunnen maken met de zorg in Nederland. Verschillende zorgorganisaties, instellingen en andere zorg of welzijns plekken organiseren speciaal voor deze week activiteiten waarbij we een kijkje kunnen nemen in de organisatie.

Zo opent Vitalis in Eindhoven 17 maart vanaf 14:00 uur haar deuren bij WoonincPlusVitalis locatie Wilgenhof. Hier kunnen we zien hoe de organisatie bewoners ondersteunt langer zelfstandig thuis te wonen. De organisatie biedt thuiszorg, activiteiten, kunst en cultuur, dagbesteding, behandelgroepen, huurappartementen én kleinschalige verpleging thuis. Teveel om op te noemen eigenlijk!

Zelfstandig wonen met zorg

Tijdens de week van zorg en welzijn organiseert Vitalis rondleidingen door de bibliotheek, de winkeltjes, het restaurant en een woonappartement. Ook zijn zorg- en huuradviseurs van Vitalis aanwezig om geïnteresseerden direct te voorzien van de juiste informatie. Mensen die opzoek zijn naar een mooie plek om zelfstandig te wonen met zorg in de buurt, kunnen dus direct kijken of deze locatie bij hun past. Ideaal eigenlijk.

Week van Zorg en Welzijn

Maar Vitalis is natuurlijk niet de enige die haar deuren opent. Ook andere zorgorganisaties in Nederland doen mee met de Week van Zorg en Welzijn. Nusantara is daar ook één van. In de aanloop naar de week ging vlogger Gewoon Thomas op bezoek bij de organisatie. Hij maakte hier een videoverslag van.

Meer weten?

Wil je meer weten over de woon mogelijkheden van Vitalis? Of wil je meer vlogs bekijken van Gewoon Thomas? Bezoek dan hier de website van Vitalis of hier de website van de Week van Zorg en Welzijn.

Ook interessant

Scroll to top blauw