menu

Vragen en antwoorden van WeHelpen

Het is bijna Kerst. Verheug je je ook al zo op de kerstdagen als je lekker naast de radio kunt luisteren naar de Top 2000 of gewoon gezellig met familie of vrienden wat kunt eten en drinken?

De feestdagen zijn dagen die je het liefste met anderen doorbrengt. Het is ook de tijd om wat meer naar elkaar om te kijken. Maar voor sommigen is dat niet mogelijk en is er niemand om op terug te vallen.

Duidelijk zijn of wat je verwacht

Ook zij hebben af en toe iemand nodig om hen te helpen. De tip die ik mensen altijd geef is om vanaf het begin duidelijk te zijn over wat je van elkaar verwacht. Hoe duidelijker iemand is met de vraag of het aanbod, hoe beter de match wordt die je via WeHelpen zult vinden. Mensen zijn altijd heel gericht op zoek naar zaken. Kijk maar naar je eigen zoekgedrag online. Als je iets wil weten probeer je zo gericht mogelijk je vraag in te toetsen en ga je ook heel gericht op zoek naar het juiste antwoord. Zo werkt dat op wehelpen.nl ook.

WeHelpen artikelbanner

Ed en Ella helpen elkaar

Ed en Ella uit Katwijk zijn een goed voorbeeld. Ze vonden elkaar via WeHelpen. Ed is huisarts en Ella een mantelzorger die inmiddels weduwe is geworden. Ze komt oorspronkelijk uit Polen en heeft daardoor soms moeite zichzelf uit te drukken in het Nederlands. Ze zocht hulp bij een paar kleine klusjes die voor haar, door de taalbarrière, lastig zijn. Omdat Ella extra veel aandacht heeft besteed aan het omschrijven van haar hulpvraag was voor Ed direct duidelijk waarmee hij haar kon helpen. Nu helpt hij haar met de administratie, want dat is exact wat ze zocht.

Vragen en antwoorden op WeHelpen

Sommigen vinden het gewoon echt lastig om de juiste woorden te vinden of te omschrijven wat ze willen. En dat is helemaal niet erg. Gelukkig hebben we bij WeHelpen voldoende ervaring opgedaan met dit probleem, want je bent niet de enige. Stel je loopt ergens tegenaan, neem dan eens een kijkje op de site bij veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur dan een berichtje aan onze servicedesk. Ze helpen je graag.

Ik wens jullie voor nu namens het hele team van WeHelpen een fijne week toe, vol mooie momenten om van te genieten!

Reageren

Auteur

Coen van de Steeg

Coen van de Steeg

Coen van de Steeg is één van de oprichters van het platform Wehelpen.nl dat mensen met een hulpvraag en met de wil om te helpen bij elkaar brengt.

AdvertentieGratis nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanmelding
Bezig met versturen

Gerelateerde berichten